Professioneel

PROFESSIONEEL

Als professionele personal trainer heb ik de kennis en ervaring om mijn klanten te helpen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Mijn persoonlijke aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en mijn ervaring in de fitnessindustrie. Ik bied mijn klanten een op maat gemaakt trainingsprogramma dat rekening houdt met hun persoonlijke doelen en fysieke mogelijkheden. Door mijn professionele begeleiding en deskundige kennis, ben ik in staat om mijn klanten te motiveren en te ondersteunen op hun reis naar een gezonde, gelukkige en zelfverzekerde levensstijl. Bij mij kun je erop vertrouwen dat je de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt om jouw fitnessdoelen te bereiken.

Waarom kiezen voor Alex

Mijn reis begon toen mijn werkgever besloot het bedrijf te verkopen. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu echt diep van binnen ben. Na een maandenlang traject van vallen en opstaan heb ik hier een redeijk goed idee over gekregen. Na het “wie ben ik” kwam het “wat vind ik leuk”. Ik heb hierbij alle dingen waar ik plezier van krijg, gekoppeld met een aantal sterke eigenschappen die ik zeker wilde gebruiken in een volgende baan. En zo is uiteindelijk InBalans Personal Training ontstaan.

Nu zet ik mij met heel mijn hart in voor een ieder die mij nodig heeft. Je kunt van mij verwachten dat ik begaan ben met je en dat ik mij volledig inzet om samen doelen te bereiken. Alles wat we doen leg ik stapsgewijs uit, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en waarvoor we het doen. Ook is ieder plan uniek; de een heeft immers iets anders nodig dan de ander.