Persoonlijk

PERSOONLIJK

Mijn persoonlijke aanpak als personal trainer is gericht op het bieden van professionele begeleiding in een veilige, vertrouwde omgeving. Ik geloof dat iedereen unieke behoeften heeft als het gaat om fitness en gezondheid, daarom bied ik mijn klanten een op maat gemaakt plan dat rekening houdt met hun persoonlijke doelen, fysieke mogelijkheden en eventuele gezondheidsbeperkingen. Door een persoonlijke band met mijn klanten op te bouwen, motiveer ik hen om hun persoonlijke uitdagingen en obstakels te overwinnen en hen te helpen bij het ontdekken van de transformerende kracht van fitness. Bij mij kun je jezelf zijn en werken aan een gezonde, gelukkige en zelfverzekerde levensstijl.

Waarom kiezen voor Alex

Mijn reis begon toen mijn werkgever besloot het bedrijf te verkopen. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu echt diep van binnen ben. Na een maandenlang traject van vallen en opstaan heb ik hier een redeijk goed idee over gekregen. Na het “wie ben ik” kwam het “wat vind ik leuk”. Ik heb hierbij alle dingen waar ik plezier van krijg, gekoppeld met een aantal sterke eigenschappen die ik zeker wilde gebruiken in een volgende baan. En zo is uiteindelijk InBalans Personal Training ontstaan.

Nu zet ik mij met heel mijn hart in voor een ieder die mij nodig heeft. Je kunt van mij verwachten dat ik begaan ben met je en dat ik mij volledig inzet om samen doelen te bereiken. Alles wat we doen leg ik stapsgewijs uit, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en waarvoor we het doen. Ook is ieder plan uniek; de een heeft immers iets anders nodig dan de ander.