Positief Zelfbeeld

POSITIEF ZELFBEELD

Als personal trainer is het mijn missie om mijn klanten te helpen een positief zelfbeeld te ontwikkelen door middel van fitness. Door regelmatige lichaamsbeweging en de juiste begeleiding en ondersteuning, kunnen mijn klanten hun fysieke en mentale gezondheid verbeteren en zelfverzekerder worden in hun eigen lichaam. Het bereiken van fitnessdoelen kan een krachtig gevoel van prestatie en zelfvertrouwen opleveren en ik vind het geweldig om de transformatie van mijn klanten te zien wanneer ze hun doelen bereiken. Bij mij gaat fitness niet alleen over het verbeteren van de fysieke gezondheid, maar ook over het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het vergroten van het gevoel van eigenwaarde. Door samen te werken aan deze doelen, kan ik mijn klanten helpen zich gezond, gelukkig en vol vertrouwen te voelen.

Waarom kiezen voor Alex

Mijn reis begon toen mijn werkgever besloot het bedrijf te verkopen. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu echt diep van binnen ben. Na een maandenlang traject van vallen en opstaan heb ik hier een redeijk goed idee over gekregen. Na het “wie ben ik” kwam het “wat vind ik leuk”. Ik heb hierbij alle dingen waar ik plezier van krijg, gekoppeld met een aantal sterke eigenschappen die ik zeker wilde gebruiken in een volgende baan. En zo is uiteindelijk InBalans Personal Training ontstaan.

Nu zet ik mij met heel mijn hart in voor een ieder die mij nodig heeft. Je kunt van mij verwachten dat ik begaan ben met je en dat ik mij volledig inzet om samen doelen te bereiken. Alles wat we doen leg ik stapsgewijs uit, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en waarvoor we het doen. Ook is ieder plan uniek; de een heeft immers iets anders nodig dan de ander.