Passie

PASSIE

Mijn passie is anderen helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel, zowel fysiek als mentaal. Als personal trainer ben ik toegewijd aan het bieden van professionele begeleiding om mijn klanten te helpen hun gezondheidsdoelen te bereiken. Ik geloof dat fitness levens kan veranderen en ik ben er trots op om deel uit te maken van het proces van mijn klanten om hun volledige potentieel te bereiken. Elke dag weer inspireert en motiveert mijn passie mij om anderen te helpen op hun weg naar een gezonde en zelfverzekerde levensstijl.

Waarom kiezen voor Alex

Mijn reis begon toen mijn werkgever besloot het bedrijf te verkopen. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu echt diep van binnen ben. Na een maandenlang traject van vallen en opstaan heb ik hier een redeijk goed idee over gekregen. Na het “wie ben ik” kwam het “wat vind ik leuk”. Ik heb hierbij alle dingen waar ik plezier van krijg, gekoppeld met een aantal sterke eigenschappen die ik zeker wilde gebruiken in een volgende baan. En zo is uiteindelijk InBalans Personal Training ontstaan.

Nu zet ik mij met heel mijn hart in voor een ieder die mij nodig heeft. Je kunt van mij verwachten dat ik begaan ben met je en dat ik mij volledig inzet om samen doelen te bereiken. Alles wat we doen leg ik stapsgewijs uit, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en waarvoor we het doen. Ook is ieder plan uniek; de een heeft immers iets anders nodig dan de ander.