Bootcamp

BOOTCAMP

Bootcamp is begonnen als trainingsmethode van het Amerikaanse leger in bezette gebieden. Via deze trainingsmethode hield het leger zijn conditie op peil en werd er gewerkt aan uithoudingsvermogen en kracht.

Tegenwoordig is bootcamp niet meer weg te denken binnen de fitnessbranche. Ook bij InBalans Personal Training is het mogelijk om bootcamplessen te volgen. Bootcamp bij InBalans Personal Training start met een goede warming-up bestaande uit drie onderdelen: loopvormen, lenigheidsoefeningen en activatieoefeningen. Na de warming-up gaan we beginnen met  teamopdrachten. Na de teamopdrachten gaan we individueel aan de slag met een reeks intense opdrachten, ieder op zijn eigen niveau. We sluiten de bootcamp af met een gezamenlijke cooling down.

Lijkt het je leuk om hierbij aan te sluiten, of twijfel je nog of dit iets voor je is? Boek een GRATIS proefles in middels onderstaande module en ervaar het zelf!

Bootcamp bij InBalans Personal Training

Bootcamp vind ik een leuke manier van trainen. Het is speels, het behoeft weinig materialen en is zeer gevarieerd. Ook het samenwerken met elkaar vind ik van toegevoegde waarde.

Een uur lang fanatiek aan de bak en jezelf uitdagen. Dat is wat de kandidaten van bootcamp doen en ik geniet er met volle teugen van. Van ouderwets bokspringen over elkaar naar een zeer intense individuele kracht/cardio sessie.