Over Mij

OVER MIJ

Ik ben Alex van 36 jaar oud en ik geloof dat sport en beweging bijdragen aan een beter leven. Waarom ik hier zo heilig van overtuigd ben? Laat me je meenemen naar hoe dit tot stand is gekomen.

Al van kinds af aan was ik altijd ontzettend sportief. Ik hield van sport en was ook veelal op sportvelden te vinden. In sport kon ik mijn passie kwijt. Het was voor mij een uitlaatklep waarbij ik mijn energie kwijt kon, maar ook mijn hoofd kon leegmaken. Ik heb nooit beseft hoe belangrijk dit voor mij was, totdat ik op latere leeftijd besloot om te stoppen met sporten. Enerzijds vond ik dat ik geen tijd meer had, anderzijds stelde ik andere prioriteiten zoals uitgaan en gamen.

Na een aantal jaren niet gesport te hebben begon ik te merken dat ik begon te veranderen. Ik zat steeds vaker niet lekker in mijn vel, voelde me steeds vermoeider en had nergens meer zin in. Ik kwam op een gegeven moment de deur niet meer uit, kon de bank niet meer afkomen en belandde uiteindelijk ook in een depressie. Ook werd ik steeds zwaarder door ongezonde hoeveelheden eten, drinken en niet bewegen. Na vele sessies met meerdere psychologen wist ik het zeker; de knop moest om.

Inmiddels heb ik de nare periode een plekje kunnen geven en voel ik mij sterker dan ooit tevoren. Ik heb sport weer onderdeel gemaakt van mijn leven en voel mij fysiek en mentaal fit. Ook heb ik door de nare periode een nieuw doel voor ogen gekregen. Ik wil van betekenis zijn voor een ieder die dat nodig heeft. Voor een ieder die niet meer in beweging komt, voor een ieder die kampt met overgewicht, voor een ieder die niet meer blij is met zichzelf, voor een ieder die zich opgebrand voelt.

Herken jij je in mijn verhaal? Vind jij ook dat het tijd is voor verandering? Laat mij je helpen!

Aarzel niet! Stuur me een berichtje.

De start van InBalans Personal Training

Mijn reis begon toen mijn werkgever besloot het bedrijf te verkopen. Ik ben gaan onderzoeken wie ik nu echt diep van binnen ben. Na een maandenlang traject van vallen en opstaan heb ik hier een redeijk goed idee over gekregen. Na het “wie ben ik” kwam het “wat vind ik leuk”. Ik heb hierbij alle dingen waar ik plezier van krijg, gekoppeld met een aantal sterke eigenschappen die ik zeker wilde gebruiken in een volgende baan. En zo is uiteindelijk InBalans Personal Training ontstaan.

Nu zet ik mij met heel mijn hart in voor een ieder die mij nodig heeft. Je kunt van mij verwachten dat ik begaan ben met je en dat ik mij volledig inzet om samen doelen te bereiken. Alles wat we doen leg ik stapsgewijs uit, zodat het duidelijk is wat we gaan doen en waarvoor we het doen. Ook is ieder plan uniek; de een heeft immers iets anders nodig dan de ander.